Produkter för whey tillverkare (24)

Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Demineralizirano sirotkine prašak (WP Demi) je sirotkine prašak sa smanjenim sadržajem minerala, ovaj proizvod je savršen za formule za dojenčad i prehrambene aplikacije usmjerene na zdravlje.
Klar Whey Protein Isolat 90%

Klar Whey Protein Isolat 90%

Vår Clear WPI 90% är ett premium vassleproteinisolat som är utformat för att leverera exceptionell renhet och klarhet. Sourced från högkvalitativa mejerikällor, genomgår denna produkt avancerade filtreringsprocesser för att ta bort föroreningar och uppnå en proteinkoncentration på 90%. Med sitt transparenta utseende är det idealiskt för att formulera klara och visuellt tilltalande protein drycker och kosttillskott. Andra namn: Clear Whey Protein Isolate 90% Spec./ Renhet: 90% (Andra specifikationer kan anpassas) Utseende: Vitt pulver Huvudfunktion: stödja muskelväxt och reparation Testmetod: HPLC
Ekologiskt vassleproteinpulver

Ekologiskt vassleproteinpulver

Ekologiskt vassleproteinpulver kan användas som ingrediens i proteinshakes, smoothies, bakverk, energibars och mer… Den mest allmänna tillämpningen är att fylla det i påsar eller burkar för detaljhandel. UPPHOV: EU STORPACKNING: 25 kg säck
VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN
Vassleprotein Isolat Regelbundet - Vassleprotein Isolat Regelbundet 1000kg

Vassleprotein Isolat Regelbundet - Vassleprotein Isolat Regelbundet 1000kg

Vassleproteinisolat (WPI) erhålls genom att avlägsna tillräckliga icke-proteinbeståndsdelar från vassle så att den färdiga torra produkten innehåller minst 90% protein på torrsubstansbasis. Det produceras genom membranfiltreringsprocesser och/eller jonbyte. Surheten hos Vassleproteinisolat kan justeras genom tillsats av säkra och lämpliga pH-justerande ingredienser. Vårt WPI för mänsklig konsumtion uppfyller alla bestämmelser och överensstämmelse med Europeiska unionen. Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska innehållet av fett och kolhydrater i vassle. Processen kan utföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och koncentrationen av protein.
Kreatinmonohydrat

Kreatinmonohydrat

Kreatin som ett av de bästa kosttillskotten för att bygga upp extra vävnadsmassa. Eftersom det ökar proteinupptaget från maten, använder särskilt kroppsbyggare och idrottare med professionell träning kreatinmonohydrat. Kreatinmonohydrat är den mest välsmakande och flexibla formen av kreatin som finns. Kreatinmonohydrat har inga biverkningar och förekommer dessutom i rött kött. Kreatin behövs för många kroppsfunktioner. Kreatin gör att ännu fler aminosyror kan utnyttjas och främjar vid regelbundet intag uppbyggnaden av ny vävnad.
Sportnäring - Tredjepartsproduktion av Whey Protein, Multivitaminer och Fettförbrännare.

Sportnäring - Tredjepartsproduktion av Whey Protein, Multivitaminer och Fettförbrännare.

Vår omfattande erfarenhet inom sportnäringsindustrin och internationella operationer gör att vi kan garantera en optimal, snabb, skräddarsydd och differentierad produktionsprocess, anpassad efter behoven hos alla sportentusiaster och professionella idrottare, under de striktaste kvalitetsstandarderna. Våra formulerare, tekniker och kommersiella team är glada att ge dig råd om det bästa alternativet för utvecklingen av ditt eget varumärke; alltid fokuserade på att optimera den fysiska prestationen och hälsan hos idrottare. • Proteiner (koncentrat eller vassleisolat) • Sporttillskott • Multivitaminer • Fettförbrännare Upptäck det breda utbudet av smaker och upptäck de format som finns tillgängliga för muskeluppbyggnad, styrka och uthållighet eller viktkontroll.
Vetegräs Pulver - Kosttillskott

Vetegräs Pulver - Kosttillskott

Vetegräs är en naturlig och växtbaserad berikning av kosten. En "Grön Dryck" tillagad med vetegräspulver motsvarar den växande önskan hos många människor efter grönsaksjuicer. Rekommenderad konsumtion: Blanda 1 - 3 teskedar i lite vatten dagligen, fyll på med grönsaksjuice eller varm soppa. Kan även drickas kallt. Ingredienser: torkat, pulveriserat vetegräs från ekologiskt jordbruk. DE - ÖKO-001 Ursprungsland Tyskland
HDPE-vaxer

HDPE-vaxer

Vi erbjuder HDPE-vaxer av garanterad kvalitet, till stabila priser och lämpligt packade för transport. Behöver du råd om att välja din produkt eller letar du efter en lämplig ersättning? Våra experter inom applikation och produkt hjälper gärna till! Vår erfarenhet och djupa kunskap inom området specialkemikalier och ingredienser säkerställer att vi är väl positionerade för att effektivt stödja både våra kunder och våra leverantörer med produkt- och applikationsexpertis. Vänligen kontakta oss för mer information!
Svamp Pulver

Svamp Pulver

Svamp pulver / Rent svamp pulver, med innehåll av vitamin D eller vitamin B12.
Metylparaben

Metylparaben

Metylparaben
Milky Babe Spädbarnsformel / Babymjölkpulver Till Salu

Milky Babe Spädbarnsformel / Babymjölkpulver Till Salu

Vi säljer den bästa kvaliteten av alla typer av produkter. Vi söker seriösa köpare som letar efter någon av våra varor. Kontakta oss för vår offert angående våra olika typer av produkter. VÄNLIGEN LÄMNA DIN E-POSTADRESS
Vassleprotein

Vassleprotein

Vassleprotein
Sur vassle (AWP)

Sur vassle (AWP)

Syrad vassle (AWP) är en biprodukt från produktionen av ost eller syrad kasein. Den produceras genom att torka färsk vassle som erhållits från mjuka vitostar. Den mikrobiella jäsningen minskar användningen av mjölk och omvandlar laktos till mjölksyra. Syrad vassle används främst i produktionen av ricotta och vassla. Den används också som ingrediens i många bearbetade livsmedel, såsom bröd, kex, kött, bakverk och färdiglagade rätter. Syrad vassle finns även i choklad och konfektyr. Produkten som erbjuds av Foodcom kan också användas i produktionen av djurfoder. Det är en populär ekonomisk ersättning för söt vassle i utfodringen av smågrisar. Syrad vassle används också i mjölkersättningar med lågt pH.
Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Koncentratet av vassleprotein 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) produceras från söt vassle med hjälp av en avancerad ultrafiltreringsprocess vid låg temperatur. Därför förblir de flesta proteiner intakta. WPC innehåller cirka 35 till 90 % mjölkproteiner. Detta pulver är inte smaksatt och kan därför få vilken smak eller arom som helst. WPC 80 Instant används i produktionen av glass, yoghurt, drycker, charkprodukter och främst inom sportnäring. Det instant koncentratet löser sig lätt även i kallt vatten. WPC 80 Instant finns i förpackningar om 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den genomsnittliga hållbarheten för WPC 80 Instant är cirka 12 månader. Proteinhalt: min. 80 % Fettinnehåll: max. 8 % Aska max. 3,5 %
Deminiraliserad vassle (DEMI)

Deminiraliserad vassle (DEMI)

Demineraliserat vasslepulver (DEMI) tillverkas genom att ta bort en del av mineralerna från flytande sötvassle. Beroende på syftet kombineras många tekniker: jonbyte, elektrodialys, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. erbjuder ett brett utbud av demineraliserade pulver enligt kraven på: - 20% demineraliserat vasslepulver - utmärkt fyllmedel utan överdriven sälta, - 40%, 50% demineraliserat vasslepulver - mest populärt för choklad- och bakverksproduktion, - 70% demineraliserat vasslepulver, - 90% demineraliserat vasslepulver. Demineraliserat vasslepulver (90% demineralisering) används ofta vid tillverkning av mjölkersättning för spädbarn. Det möjliggör framställning av en sammansättning som ligger närmare bröstmjölk.
Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska fetthalten och kolhydratinnehållet i vasslen. Processen kan genomföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och proteinhalten.
Vassleproteinkoncentrat 80%

Vassleproteinkoncentrat 80%

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skummjölk genom filtrering och spraytorkning. Den höga proteinhalten och låga laktoshalt gör att denna produkt är allmänt använd inom produktion av lågkolhydratlivsmedel och proteinberikade drycker. Den kan även tillsättas i bland annat bakverk, desserter, foderprodukter, mjölkdrycker, såser och ostar.
Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett högkoncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80 % mjölkprotein. Det härstammar från färsk, pastöriserad skummjölk genom en process av filtrering, avdunstning och spraytorkning. MPC är känt för sina exceptionella egenskaper när det gäller skumning, texturering, vattenbindning och koagulering. Dess utmärkta näringsvärde beror på den höga koncentrationen av protein. Det har en hållbarhet på 24 månader och finns tillgängligt i 25 kg säckar och Big Bags. MPC är ett gångbart alternativ till helmjölkspulver eller skummjölkspulver, och erbjuder jämförbara proteinnivåer.
Vasslepermeat

Vasslepermeat

Permeat tillverkas av färsk pastöriserad avfettad mjölk, som uppstår efter ultrafiltrering av mjölk för att extrahera proteiner och fetter. Produkten torkas sedan med hjälp av avancerade spraytorkningstekniker. Produkten kallas ibland "avfettad vassle", när den erhålls från vassle. Tack vare att vasslepermeat är rikt på laktos men har ett lågt proteininnehåll, kan det användas för att producera godis, bakverk och fetter. Det tillsätts också i produktionen av glass, smältost, drycker och kosmetika.
Potatisprotein

Potatisprotein

Potatisproteinet rengörs, ångas och skalas senare. Stärkelsen extraheras sedan med vatten för att bilda en proteinrik uppslamning som behandlas med syra och sedan torkas och pulveriseras. Potatisprotein är ett fint, löst pulver, ljusgrått eller gulgrönt och har en typisk doft av torkad potatis. Råmaterialet för tillverkning av potatisprotein är stärkelsepotatis av polsk härkomst.
Helmjölkpulver (FCMP)

Helmjölkpulver (FCMP)

Helmjölkpulver är en mejeriprodukt som framställs genom att avdunsta färsk pastöriserad helmjölk. Produkten kallas också Helmjölkpulver beroende på region. Helmjölkpulver har många användningsområden inom livsmedelsindustrin. Det används främst inom konfektyr-, choklad- och glassindustrin, samt inom bageriindustrin. Det används också i produktionen av frysta livsmedel, mjölkbaserade drycker, snabb soppa, etc.
Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein erhålls från gula eller gyllene ärtor genom både torr och våt process. Under torkningssteget avlägsnas ärtskalen maskinellt och mals. Senare återvinns ärtmjölet och tack vare sina vattenlösliga egenskaper separeras proteinerna genom centrifugering och samlas in. Den slutliga produkten av ärtprotein är ett beige pulver med ren smak.